Vilka vi är!

Oneighty är ett ungdomsarbete som är en del av Pingstkyrkan Lidköping. Oneighty i Lidköping leds av Sara Karlsson, hon jobbar som ungdomsledare. Fokuset för Oneighty är att skapa en bättre plats för ungdomar. I en tuff kultur vill vi ett positivt alternativ, att hjälpa människor att göra en (Oneighty)  helvändning i livet genom att börja tro på Jesus.

Vem är välkommen?

Oneighty riktar sig främst till tonåringar, självklart är alla samlingar öppna för alla oavsett religion, hudfärg eller social bakgrund. Du behöver inte vara “kristen” för att komma till oss.

Vad vi tror på?

Vi har upptäckt att Jesus lever och är på riktigt. Att gud älskar oss alla och att han vill ha en relation med oss. Detta är något vi vill att andra ska få veta. Vi har en vanlig kristen tro och det innebär att vi tror att bibeln är Guds ord och att Jesus är Guds son. Denna tro delar vi med andra kristna från olika kyrkor och samfund i vår stad och vi delar även tro med andra kristna från andra ställen på jorden. Detta är inget vi skäms för eller velar med, vi har självklart respekt för människor med annan tro och livsstil.

Pingstkyrkan Lidköping

Vi är en del av pingstkyrkan Lidköping och har funnits i vår stad sedan 1919. Visionen är att hjälpa människor till livet med Jesus, ett nytt liv som vi har fått uppleva, som ger mening med livet och frid på insidan! Du kan läsa mer om församlingen på www.pingstlidkoping.se.

Om Ungdomsforumet

En gång i månaden träffas ungdomsforumet och ungdomsledaren för att planera och utvärdera arbetet inom Oneighty. Det är också här det bestäms vad vi ska satsa på. Har du idéer på satsningar eller tankar kring saker som kan ändras och göras bättre i Oneighty kan du vända dig till ungdomsforumet

Om Ungdomsrådet

För att kunna driva våran verksamhet har vi ett ledarteam som är med och ”bär ansvaret” för Oneighty. Ledarteamet träffas regelbundet för att be för ungdomarna och arbetet. Förutom det ses de några heldagar varje år för att tillsammans visionera, drömma och planera framtiden.